Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig en simpel om een muziek boodschap kado te doen. Kijk op de homepage in de lijst met wel 30 liedjes. Kies een lied. Vul de titel van het lied in op het bestelformulier. Vul ook je naam in zodat ik weet van wie de opdracht komt. Vervolgens vul je jouw mobiele telefoonnummer in en jouw e-mailadres. Dit doe je om de betaling mogelijk te maken. Belangrijk is ook aan wie je de video wilt sturen. Dit vul je in bij de gelijknamige kolom. Om het persoonlijke verhaal compleet te maken is het leuk om de aanleiding en een verhaal/anekdote over de persoon in kwestie in te vullen.Doe dit kort en bondig dus liever niet te lang.

Als je wilt dat ik de video direct naar de persoon stuur vul je zijn/haar telefoonnummer in bij de kolom Whatsapp? Telefoonnummer:. Wil je dat de ontvanger de video in zijn/haar mailbox zal ontvangen? Vul dan de kolom Email? Emailadres in. Wil je dat ik de video naar jou stuur zodat jij zelf het moment van versturen kan bepalen? Wil je nog iets van jezelf toevoegen aan het bericht qua tekst via Whatsapp of e-mail en stuur je de video dus door, laat dan deze beide kolommen open. Je bepaalt dus zelf hoe je de muziek boodschap kado gaat doen.

Na ontvangst van het ingevuld formulier stuur ik je een betaalverzoek/tikkie. Wanneer deze is voldaan ga ik voor je aan de slag. De door jouw gegeven informatie verwerk ik in een gesproken persoonlijke boodschap gericht aan de ontvanger. Hierna zing en speel ik het gekozen lied live. Je kan door middel van de voorbeeldvideo's zien hoe dat er ongeveer uit ziet. Ik verstuur de video binnen drie werkdagen.

Heb je nog vragen?