BESTEL HIER EEN UNIEKE SEND A SONG VIDEO VOOR SLECHTS € 27,95 Een speciaal cadeau voor een muziekliefhebber.

    of

    Wil je dat ik de video direct naar de persoon voor wie de video bedoelt is e-mail? Vul hier zijn/haar Emailadres in:

    Wat gebeurt er na het verzenden van het bestelformulier? Het ingevulde formulier komt per mail bij mij binnen. Na ontvangst maak ik een betaalverzoek. Deze stuur ik naar je en als je betaald hebt ga ik met de video aan de slag. Ik ga mij nu richten op de informatie die je mij stuurde over degene voor wie de video is bedoeld. Ik probeer alles kort en bondig samen te vatten en maak hier een leuke tekst van.  Als ik de persoonlijke boodschap klaar heb ga ik de studio in. Ik maak dan een aantal ‘versies’ en kies dan uiteindelijk de beste video om te sturen.

    Een video van Sendasong.nl kan je binnen drie dagen in je Whatsapp of je mailbox verwachten. Het is niet verplicht maar ik hoor graag de reactie op de video. Ik vind het heel erg leuk deze reacties te ontvangen. Ook kan ik er verbeter punten uithalen om de video’s nog beter/mooier te kunnen maken. Zo kan ik nog meer mensen helpen met een cadeau voor een echte muziekliefhebber.