Het gezicht van Sendasong.nl

Sinds maart vorig jaar is het live spelen voor publiek aan banden gelegd door Corona maatregelen. Dit heeft er voor gezorgd dat ik het publiek waar ik normaal voor speelde moest missen. En nog steeds helaas. Dit bracht mij op het idee om de muziek ook letterlijk bij de mensen te bezorgen met een op maat gemaakte videoboodschap gevolgd door een live gezongen lied. Dit lied wordt speciaal door de aanvrager is uitgekozen. Live gezongen voor een bijzonder iemand of een speciale gelegenheid.

Mijn naam is Istvan Ouborg. Ik ben een gepassioneerd zanger en gitarist uit Schiedam. Ik maak al mijn hele leven muziek en doe dit sinds 2015 fulltime, iets waar ik heel trots op ben. Voordat Corona uitbrak speelde ik veel op bruiloftsfeesten, verjaardagsfeesten, zakelijke events, huiskamerconcerten tuinfeesten etc. Eigenlijk overal waar ik voor gevraagd werd. Dit deed ik als solist dus als een zanger met gitaar onder de naam Stain. Ook speelden we veel in duo’s. Zo heb ik duo’s met een contrabassist, saxofonist en een zanger/gitarist. Was één van deze opties niet genoeg dan kon er ook als band gespeeld worden. Ik hoop dat we hier snel weer wat ruimte voor zullen gaan krijgen.

Het live spelen voor publiek is dan ook echt mijn passie. Ik vind het geweldig om mensen te raken met mijn muziek en hen een mooie herinnering te geven door middel van live zingen en spelen. Het mooie aan Send a song is dat ik dit nu ook allemaal live doe alleen in de vorm van een op maat gemaakte videoboodschap vanuit mijn studio.

Ik heb door de jaren heen een breed repertoire opgebouwd van Nederlands – en Engelstalige covers die ik graag zing en speel. Hier en daar zit er ook een zelf geschreven song tussen als de gelegenheid zich er voor leent. Omdat mijn repertoire best breed is zitten dus altijd wel een paar favorieten bij voor mijn publiek.

 

Istvan Ouborg zanger gitarist 2020